Med Rockidans silikatspartel og silikat maling kan man nu lave en effektiv løsning til fugtige ydervægge.

Kolde og fugtige ydervægge er ofte årsag til problemer med skimmel og afskalninger i puds og maling. Her hjælper det ikke at beklæde med Klimatec Pro KV 600, fordi fugten så vil blive spærret inde og på sigt give endnu større problemer.

Rockidans rene silikatløsning med Dinova Bio Indemaling er blevet voldsomt populær i mange boligforeninger til renovering af ydervægge i lejligheder og til renovering af kældervægge, hvor fugten konstant presser på bagfra.

Kombinationen sikrer den størst mulige diffusionsåbenhed, et behageligt indeklima og reducerer risikoen for skimmel på grund af silikatens høje pH-værdi.

En stor del af boligmassen rundt om i landet står foran større renoveringer, der effektivt kan gøre noget ved udfordringer omkring fugt, isolering og lignende.

Renoveringer, der kræver grundig planlægning, plads i økonomien og ikke mindst et sikkert overblik over hvilke boligtyper, der måske skal rives ned snarere end bygges om. I disse tilfælde er løsningen med Dinova Bio Indemaling en effektiv og økonomisk løsning, der kan købe boligforeningen den nødvendige tid til at tage de rigtige langsigtede beslutninger.