Tikkurila

Intet i denne kategori kom igen senere vi er ved at få færdiggjort materiale

Rockidan er forhandler af Tikkurila, en af Nordens førende leverandører af malinger og belægninger. Tikkurila tilbyder et omfattende udvalg af industrielle malinger og belægninger, der kan anvendes på forskellige overflader. Ud over deres brede sortiment af malingsprodukter tilbyder Tikkurila også en særlig serie af produkter til imprægnering af tage, fliser og facader, samt malinger designet specielt til tage og facader.

Tikkurila-koncernen er kendt for sin høje kvalitet og ekspertise inden for malingsindustrien. Ud over Tikkurila-brandet står de også bag en række andre velrenommerede mærker, herunder Beckers Maling.

Når du handler hos Rockidan, har du adgang til Tikkurilas pålidelige produkter og kan drage fordel af vores tekniske konsulenters ekspertise og rådgivning. Uanset om du arbejder på store industrielle projekter eller mindre maleropgaver, kan du regne med Tikkurilas kvalitetsprodukter for at opnå fremragende resultater.

Besøg vores butik i dag, hvor vores dedikerede team står klar til at hjælpe dig med at finde de rette Tikkurila-produkter til dine behov. Med Tikkurila og Rockidan får du en pålidelig partner til dine malerprojekter.