Storch

  • Mini-rulleskaft 29 cm 157710

  • Pigsko – Til Arbejde Med Epoxy

  • Refill mini 10cm blå/grå 12mm 150210

Rockidan er din pålidelige forhandler af Storch malerværktøj, der har været en førende innovator i branchen i over 125 år. Storch er dedikeret til at levere innovative løsninger, der effektiviserer arbejdsprocesser, gør dem hurtigere, mere økonomiske og mere miljøvenlige.

Med Storch som din partner får du adgang til avanceret teknologi, der dramatisk accelererer næsten alle arbejdsprocesser inden for maleri og pudsning. Deres omfattende udvalg af professionelt udstyr er udviklet til at modstå hårdt slid og er ideelt til professionel brug.

Vores specialiserede tekniske salgskonsulenter er klar til at rådgive dig i detaljer og introducere dig til de enheder, der bedst passer til din virksomhed eller dit byggeprojekt. De kan endda levere uddannelse til dine medarbejdere for at sikre, at udstyret bruges produktivt. Vores tekniske konsulenter er også tilgængelige for at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have om produkter, tjenester og teknologi.

Besøg vores butik i dag eller kontakt vores tekniske konsulenter for at drage fordel af Storchs innovative malerværktøj og tekniske ekspertise. Med Rockidan og Storch får du de nødvendige værktøjer til at optimere din produktivitet og effektivitet inden for malerbranchen.