Beckers Scotte GT 10

  Visse overflader har behov for at være mere robuste end andre. Beckers GT-serie er derfor det naturlige valg, når der stilles høje krav til vaskbarhed og slidstyrke. Beckers GT10 er en halvmat akrylmaling med meget højt teknisk niveau. Beckers GT10 har stor dækkeevne, høj kemikalieresistens og giver en vaskbar overflade. Takket være malingens slidstærke egenskaber anvendes den med fordel i udsatte rum såsom korridorer, opgange, receptioner og andre offentlige rum på skoler, hospitaler m.m.

  Beskrivelse

  Beckers Scotte GT 10: Den Perfekte Vægmaling til Dit Næste Projekt

  Beckers Scotte GT 10 er den ideelle vægmaling til at forvandle dine vægge og skabe et smukt og holdbart resultat. For at sikre det bedst mulige malerprojekt, bør du følge disse trin for forberedelse og påføring:

  Forberedelse af overfladen:

  • Umalede overflader: Begynd med at rengøre umalede overflader for snavs og støv. For at skabe en passende base for malingen, skal du grundlægge overfladerne med Scotte GT5.
  • Tidligere malede overflader: For tidligere malede overflader, sprøjt Beckers Malervask på og lad skummet arbejde i nogle minutter. Tør derefter overfladen af med en fugtig mikrofiberklud. På blanke overflader, der skal males, bør du anvende let slibning med sandpapir eller Scotch-Brite for at forbedre vedhæftningen.
  • Limfarvemalede overflader: Hvis overfladerne tidligere er malet med limfarve, skal de vaskes med vand og derefter grunderes med Beckers Tapetgrund.
  • Kalkede overflader: For kalkede overflader, skal du omhyggeligt skrabe og børste overfladerne og efterfølgende grundlægge dem med Beckers Tapetgrund.
  • Spartling og reparationer: Hvis overfladerne kræver spartling eller reparationer, bør du anvende produkter fra Beckers Spartelsortiment.

  Mal:

  • Malingen skal fordeles jævnt på overfladen i 1-2 lag. Når du maler det sidste lag, skal du rulle i samme retning for at opnå den bedste overfladestruktur og det smukkeste resultat. Hvis du maler med en sprøjte, skal du bruge en passende sprøjte med den rette dysestørrelse (0,017-0,021). Forvent et forbrug på 8-10 m2 pr. liter, men det nøjagtige forbrug afhænger af påføringsmetoden, temperaturen og overfladens beskaffenhed.

  Når malerprojektet er færdigt:

  • Luk åbnede beholdere omhyggeligt for at undgå lækager. Fjern så meget maling som muligt fra dine malerværktøjer, før du rengør dem. Flydende malingrester må ikke hældes i afløbet, men skal bortskaffes korrekt på en genbrugsstation. Tomme og rengjorte malerbøtter skal genbruges.

  Plejeinstruktioner:

  • For at bevare og vedligeholde den malede overflade skal den rengøres efter behov med et passende rengøringsmiddel. Pletfjerning skal udføres forsigtigt for at undgå skader på malingen. Sorte misfarvninger (f.eks. fra nøgler eller metalringe) kan fjernes med et viskelæder, men undgå brug af kraftige opløsningsmidler eller sprit til rengøring.

  Vigtigt:

  • Undgå at male, hvis overfladen har en temperatur, der er koldere end +5°C. Inden brug skal malingen omrøres grundigt for at sikre den bedste ydeevne. Hvis du maler med en sprøjte, skal du altid bære ansigtsmaske og beskyttelsesdragt for din egen sikkerhed under malerarbejdet.

  Yderligere information

  Liter

  10

  Glans

  Maling glans 10

  Malkode

  00-1

  Anmeldelser

  Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

  Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

  SIKKERHED

  Beckers Scotte GT 10

  Advarsel

  Kan udløse allergisk reaktion.
  Brug egnede beskyttelseshandsker.
  Der kan danne sig farlige respirable dråber, når der sprayes. Undgå indånding af spray eller tåge.