Beckers Scotte GT 5

  Visse overflader har behov for at være mere robuste end andre. Beckers GT-serie er derfor det selvfølgelige valg, når der stilles høje krav til vaskbarhed og slidstyrke. Scotte GT5 er en helmat akrylmaling med meget højt teknisk niveau. Scotte GT5 har god dækkeevne og giver en meget stærk overflade. Takket være malingens slidstærke egenskaber anvendes den med fordel i udsatte rum såsom entré, opgange, receptioner og andre offentlige rum på skoler, hospitaler m.m.

  Beskrivelse

  Beckers Scotte GT 5: Gør Dig Klar til Dit Malerprojekt

  Beckers Scotte GT 5 er den perfekte vægmaling til dit næste malerprojekt. For at sikre et smukt og holdbart resultat, er det vigtigt at følge disse trin for forberedelse og påføring:

  Forberedelse af overfladen:

  • Umalede overflader: Start med at rengøre umalede overflader for snavs og støv. For at skabe en passende base for malingen, skal du grundlægge overfladerne med Scotte GT 5.
  • Tidligere malede overflader: For tidligere malede overflader skal du sprøjte Beckers Malervask på og lade skummet arbejde i nogle minutter. Tør derefter overfladen af med en fugtig mikrofiberklud. På blanke overflader, der skal males, bør du anvende let slibning med sandpapir eller Scotch-Brite for at forbedre vedhæftningen.
  • Limfarvemalede overflader: Hvis overfladerne tidligere er malet med limfarve, skal de vaskes med vand og derefter grunderes med Beckers Tapetgrund.
  • Kalkede overflader: For kalkede overflader, skal du omhyggeligt skrabe og børste overfladerne og efterfølgende grundlægge dem med Beckers Tapetgrund.
  • Spartling og reparationer: Hvis overfladerne kræver spartling eller reparationer, bør du anvende produkter fra Beckers Spartelsortiment.

  Mal:

  • Malingen skal fordeles jævnt på overfladen i 1-2 lag. Når du maler det sidste lag, skal du rulle i samme retning for at opnå den bedste overfladestruktur og det smukkeste slutresultat. Hvis du maler med en sprøjte, skal du bruge en passende sprøjte med den rette dysestørrelse (0,017-0,021). Forvent et forbrug på 8-10 m2 pr. liter, men det nøjagtige forbrug afhænger af påføringsmetoden, temperaturen og overfladens beskaffenhed.

  Når malerprojektet er færdigt:

  • Luk åbnede beholdere omhyggeligt for at undgå lækager. Fjern så meget maling som muligt fra dine malerværktøjer, før du rengør dem. Flydende malingrester må ikke hældes i afløbet, men skal bortskaffes korrekt på en genbrugsstation. Tomme og rengjorte malerbøtter skal genbruges.

  Plejeinstruktioner:

  • For at bevare og vedligeholde den malede overflade skal den rengøres efter behov med et passende rengøringsmiddel. Pletfjerning skal udføres forsigtigt for at undgå skader på malingen. Sorte misfarvninger (f.eks. fra nøgler eller metalringe) kan fjernes med et viskelæder, men undgå brug af kraftige opløsningsmidler eller sprit til rengøring.

  Vigtigt:

  • Undgå at male, hvis overfladen har en temperatur, der er koldere end +5°C. Åbnede beholdere skal lukkes forsvarligt og opbevares stående for at undgå lækager. Fjern mest mulig maling fra værktøj før rengøring. Flydende malingrester må ikke hældes i afløbet, men skal indleveres til genbrugsstation. Tomme og rengjorte emballager skal leveres til genbrug.

  Yderligere information

  Liter

  10

  Glans

  Maling glans 5

  Malkode

  00-1

  Anmeldelser

  Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

  Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

  SIKKERHED

  Beckers Scotte GT 5

  Advarsel

  Kan udløse allergisk reaktion.
  Brug egnede beskyttelseshandsker.
  Der kan danne sig farlige respirable dråber, når der sprayes. Undgå indånding af spray eller tåge.