Mange altanbunde bliver hvert år renoveret med Rockidans NM 50 Aqua Super.
En etageejendom på Østerbro i København er et typisk eksempel.

Renovering af altanbunde omfatter i Rockidan sammenhæng ofte den næsten uopslidelige gulvbelægning NM 100 UP. Men mindre kan også gøre det.

Den vandige epoxymaling NM 50 Aqua Super er et oplagt valg, når selve altanbunden er sund og stærk, så der kun mangler en vandafvisende og slidstærk overflade.

Det var netop tilfældet ved en ejendom på Dag Hammerskjolds Alle i København. Altanerne var gennem årene blevet genbehandlet med forskellige løsninger, både hvad angår produkter og fremgangsmåde.

Derfor gik malermester Tommy Eriksen, Solrød Strand, grundigt til værks ved renoveringen. Alle bunde blev slebet helt ned til ren bund og efterfølgende behandlet 3 gange med NM 50 Aqua Super.

Opbygningen anvendes til både trafikerede lagergulve og overfladebehandling af svømmebassiner. Derfor modstår den også både vind og vejr samt den mekaniske påvirkning, der typisk vil være på en altan.

NM 50 Aqua Super er diffusionsåben og kan som noget helt specielt påføres fugtige underlag. Desuden er der mulighed for indbygning af skridsikring ved tilsætning af Rockidan Slidestop i sidste behandling.

Altanrenovering: Epoxymaling der tåler vand på bunden