Nyt spørgsmål vedrørende fiskefabrik i Illuliset.
På gulvet i fabrikken har Ulfcar for 15 år siden lagt et epoxygulv med skridsikkerhed i.

En lokal entrepenør har for 5 år siden renoveret dele af det i forbindelse med ombygning. Farven er ramt helt ved siden af og nu er det, som det fremgår af billederne skallet 80% af.

Der findes ingen oplysninger om produkterne – udover at det siges at de ikke findes mere .

Der er ingen mulighed for at fjerne maskinerne fra rummet, så det skal laves med håndkraft inden 1. april.

Når man “kradser” i den tilbageværende “sidste belægning”, som blot er en maling – formentlig epoxy – sidder den godt fast.

Kan i foreslå en behandling ?

Kategorier:

1 kommentar

Poul · 9. februar 2017 at 23:20

Du er rigtig kommet i ilden. For mig at se er der 2 muligheder, hvor den ene er en malingbehandling og den anden en ca. 3 mm belægning. Jeg forudsætter, at belægningen skal have en eller anden form for skridsikring. Generelt for begge muligheder er, at underlaget skal renses grundigt af. For at få en ny belægning til at hæfte tilstrækkeligt fornuftigt på en acrylbelægning, skal den slibes grundigt og helt ned til de farvede sten, således at den nye belægning kan komme til at hæfte på de frilagte sten i acrylbelægningen. Før slibningen vil jeg afvaske overfladen med natronlud og efterskylle med vand. Herefter neutraliseres med en svag eddikesyre og efterskylles med vand. Denne proces mener jeg er nødvendig for ikke at slibe i de animalske fedtstoffer, der helt sikkert har aflejret sig på overfladen. Malingsløsning: Gulvet males 3 gange med NM 50 Serien Aqua ”S” tilsat ca. 6% Rockidan Slidestop 942. Belægning: Primning med NM 560 A Grundering ca. 0,200 kg/kvm Udlægning af NM 400 Elitgulv. Umiddelbart efter udlægningen af NM 400 Elit, fulddrysses overfladen med ovntørret kvarts i kornstørrelse 0,4 – 0,8 mm alternativt 0,0 – 0,3 mm. Dagen efter fjernes det overskydende kvarts, hvorefter NM 40 Toplack i grå frave påføres med gummi- eller stålspartel. Håber I kan bruge forslaget. Men bemærk endnu engang: Succesen afhænger stærkt af forarbejdet.

Comment on this FAQ